Dezinsectie

SERVICII DEZINSECTIE CONSTANTA

Compania Mariondez ofera servicii profesionale de dezinsectie in Constanta si localitatile marginase atat pentru suprafete exterioare, cat si inderioare de suprafete mari si mici. Dispunem de un personal profesionist calificat in domeniul DDD si garantam calitatea serviciilor de dezinsectie efectuate.

Cu ajutorul nostru cu siguranta veti scapa de acesti daunatori ce aduc anual pierderi economice si materiale, atat persoanelor fizice cat si firmelor ce isi desfasoare activitatea in judetul Constanta. Insectele sunt purtatoare de multipli agenti patogeni ce duc la producerea diverselor boli transmisibile.

– capusele sau acarienii
– tantarii, muste sinantrope
– gandacul negru
– Gandacul galbui roscat
– Pleosnite
– Omizi
– etc

Conform definitiei din dictionar dezinsectia este: Distrugere a insectelor parazite (transmitatoare de boli) aflate in mediul uman si provine din franceza de la cuvantul desinsection.

Dezinsectia este un procedeu prin care realizam distrugerea insectelor si parazitilor ce sunt purtatori de boli si pe care nu ii dorim in preajma noastra. Executia lucrarilor de dezinsectie se face cu ajutorul unor substanta profesionale si a unor echipamente speciale ce reusesc imprastierea substantelor deparazitare in locurile greu accesibile.

Substantele ce sunt folosite in procesul de dezinsectie sunt profesionale si pot fi achizitionate doar de catre firme specializate, ce nu sunt accesibile persoanelor fizice. Substantele insecticide utilizate sunt din grupele III si IV de toxicitate, conform listei produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana intocmita de Ministerul Sanatatii. Substantele mentionate nu sunt toxice pentru oameni si nu reprezinta un pericol pentru nici un membru al familiei, fiind foarte eficiente impotriva oricarei specii de insecte daunatoare si paraziti.

Serviciile de dezinsectie in Constanta trebuie facute regulat, atat pentru distrugerea definitiva a insectelor daunatoare si purtatoare de boli cat si pentru a preveni aparitia lor in casele si proprietatile noastre.

Cu toate ca dezinsectia in Constanta poate fi facuta si personal, noi va recomandam sa apelati la o echipa specializata, astfel facand economie de timp si bani.

PRETURI SERVICII DEZINSECTIE CONSTANTA

Sub 50 m² -> 100 lei interventia
101 m² – 200 m² -> 1.50 lei m²
201 m² – 500 m² -> 1.40 lei m²
501 m² – 1000 m² -> 1.00 leu m²
1001 m² – 5000 m² -> 0.60 lei m²
5001 m² -> pretul este negociabil
Autoturisme , autoutilitare , tiruri pretul este negociabil.

Scari de bloc -> 150 lei interventia
Garsoniera -> 80 lei interventia
Apartament 2 camere -> 100 lei interventia
Apartament 3 camere -> 120 lei interventia
Case , vile pretul este negociabil