Testimoniale

Testimonial deratizare Constanta
Cu mare drag scriu cateva randuri despre Mariondez pentru ca am primit exact ceea ce au oferit, o interventie de calitate. Raspund de un depozit situat la marginea orasului, in apropierea unor terenuri cultivate iar in aceasta perioada aveam mari probleme cu rozatoarele . Pe langa faptul ca dauneaza produselor depozitate, nici lucratorii din depozit nu-si pot desfasura activitatea nederanjati. Va dati seama ce ar insemna sa vina un client dupa marfa si sa se plimbe un soarec pe langa produse. Vom apela la Mariondez periodic ,chiar sunt multumit si placut surprins de serviciile oferite.
Roibu Constantin

 

Testimonial dezinfectie Constanta
Ma numesc Amir Beniamin, am o mica firma de transport si 8 masini care transporta zilnic alimente in principal, acum fructe, fiind sezonul. Am nevoie periodic de dezinfectie a masinilor, de preferat cu substante fara miros. Pentru asta am apelat la cei de la Mariondez, cu care am facut si un contract in acest sens. Sunt multumit de serviciile lor si ii recomand atat pentru calitate cat si pentru promptitudine si tarife.
Amir Beniamin

 

Testimonial dezinsectie si dezinfectie Constanta
Nu am decat cuvinte de multumire pentru firma Mariondez, apreciez ca au venit in week-end si au rezolvat problema ca sa imi pot continua activitatea. Urma ca in ziua de luni sa am inspectie si nu imi permiteam ca spatiul sa fie insalubru . Am trecut de inspectie cu bine si asta se datoreaza doar lor. Avand nevoie de servicii de dezinsectie/dezinfectie o data la 3 luni si deratizare o data la 6 luni, merg pe mana lor si semnez contract cu Mariondez azi 02.07.2016

Liviu Nistor